Rólunk

Szeretettel várjuk a Nyergesújfalu frekventált, kertvárosi részén épült Paskom Apartmanház “B” épületében. Csendes, nyugodt lakóparkban egész évben színvonalas szállást biztosítunk az idelátogatóknak, akár hosszú távra is.

Új építésű társasházunkban minden igényt kielégítő , magas színvonalon berendezett 1 és 2 szoba nappalis, valamint stúdió lakások várják a vendégeket.

Minden lakásban gépesített a konyha (hűtő, mikró, kávéfőző, vízforraló, elektromos sütő- és főzőlap), minden fürdőszobában mosógép, lakásonként LED televízió, légkondicionáló berendezés és elektromos redőny található. Az 1 szobás és stúdió lakásokban 1 franciaágy, a 2 szobás lakásokban 1-1 franciaágy található. Minden lakásban a sarokülőgarnitúra szükség esetén ággyá alakítható. Kérésre gyermekágyat biztosítunk.

A ház egész területén vezeték nélküli internet (WIFI) hozzáférési lehetőség, 30 tv csatorna nézhető. Minden lakáshoz bútorozott terasz tartozik, ahol akár a reggeli kávé elfogyasztásával kezdődhet a nap. A társasház akadálymentes, a házban lift működik. Parkolás a kamerával megfigyelt zárt udvarban -korlátozott számban-, valamint az utcán lehetséges.

Idelátogató vendégeink a városban akár a horgásztavaknál (4db), akár a Dunán kikapcsolódhatnak, kerékpározhatnak, a Sánc hegyen kirándulhatnak. A Német-völgyi és Szénás-völgyi pincesor finom borokat kínál. A természetkedvelőknek az 5 km-re fekvő bajóti Öreg-kői barlangokat érdemes felfedezni, a Gerecse hegyvonulatai kirándulóknak, túrázóknak, sziklamászóknak érdekes és csodás célpontjai lehetnek. Az országos Kéktúra útvonala könnyen elérhető. A városban és környékén kiépített kerékpárút található, így adott a lehetőség Tát illetve Bajót felé kerékpártúrát szervezni, vagy csak tekerni egy jót és nézelődni a hegyek, dombok között. A kerékpárok tárolása díjmentesen a mélygarázsban lehetséges.

Péliföldszentkereszten az újonnan épült látogatóközpont kiállításoknak ad otthont. Érdemes a környékbeli településeket is felfedezni pl.: Tata, Esztergom.

Szálláshelyünkkel megoldást kínálunk a környező vállalkozásoknak, vállalatoknak, intézményeknek, családoknak a hozzájuk érkező vendégek színvonalas elhelyezésében.

Hosszabb tartózkodás esetén heti egyszeri takarítást tudunk biztosítani. Igény esetén repülőtéri/vonat/busz pályaudvari transzfer is kérhető.

Loading...